Saturday, January 05, 2013

Bobby Hilang

Takde mood nak cerita lebih cuma harap die balik la intact and sihat. He had been gone since Friday, pagi. Ni Sat mlm maseh tadek walau dah cari merata.

3 comments:

kak aidah said...

Sedih bila akak baca. Akak dulu ada jugak sekor kucing nama bobby...pun hilang. Akak jumpa balik dgn dia tapi setelah almost five years, dik. Dia tersesat ke rumah akak tapi dia tak kenal kami pun. Akak rasa ada family yg kidnap dia sebab nampak cantik dan sihat je..... tapi agak samsenglah.
Akak doakan bobby balik rumah semula dgn selamat ya, dik.

Dils said...

Thanks akak. Kesiannye kucing akak bobby tu. Tak baik tul curi kucing org. Kite view kucing tu mcm family. Die amik je. Huhu. Tapi at least family tu jaga die leklok kan.

dils said...

Thanks akak. Kesiannye kucing akak bobby tu. Tak baik tul curi kucing org. Kite view kucing tu mcm family. Die amik je. Huhu. Tapi at least family tu jaga die leklok kan

Disqus for Dils Stop