Friday, January 25, 2013

Pft

Whatttt.. they are not impressed at the rates I am solving defects?

Of course. Because they have around 4 5 people doing tests, while I am along responding inane emails, CRs, reading documents (which they dont read and expect me to answer all questing), while solving defects and replicating and taking screenshots.

Pbthhh..

I hate people. I nak jadi housewife la gini!

2 comments:

kak aidah said...

Hehehe. Sabar dik. Akak pulak kan bila ujung bulan je teringin nak jadi career woman. Especially kalau tgh jenjalan kat cermin yg ada tulis SALE warna merah dan oren tu. Huhuhu.
Tak pe, go and reward yourself kat klcc ke, midvalley ke. Bagi hilang stress mengadap mereka yg tak appreciate you tu. Hihihi.

dils said...

Thanks Kak Aidah. Rasenya manusia ni tak pernah puas. Yang berkarier duk rase duk rumah tu best sangat, tak beli barang pon takpe. Yang duk kat rumah mesti rase tak best jugak certain part.

Disqus for Dils Stop