Monday, December 06, 2010

Ngomelan yang random

Kucing aku ni taw. Suke betul berbaringan depan monitor and sepak everything on the desk to the floor.

Well, my husband had board the plane. Aku tak hantar ke KLIA because I argued its easier for him to take a taxi rather than I send him to KL Sentral, and he knows KLIA is quite impossible for me. Aku boleh pergi, tapi balik gerenti sesat!

Anyway, its basically me and the cats now. Tak best. Nak pergi rumah my sis la after this. Oh, and I found my Anne of the Island books. Ok. Tak boleh blogging. Dengar kucing2 kat bawah buat ape tah. Hati tak senang kena check apakah makhluk berbulu tu nak destruct kat rumah ni lagi.

Maybe later I'll blog about my Anne books.

4 comments:

lini said...

waa weken ni le wat sleep over umah dila.. huhu

Dils said...

ko ade kat KL ka? Rumah bersepah, tak larat nak kemas, Haha.

lini said...

takde le dila..ari jumaat ni ade dtg jap je..sehari je..

Dils said...

hahaha... next time kite sleepover okies. Seriyes rumah cam kena landa tornado. Aku depressed nk kemas. (alasan, some ade pon depressed nk kemas gak).

Jom kite jimba2 kejab before ko gi balik ganu. email requesting jimba2 sudah dihantar!

Disqus for Dils Stop