Friday, July 23, 2010

Post yang membebel-bebel pasal tah hape

And its Friday, and aku macam tak happy je. Amacam?

I think its more on the list of neverending defects in my list. Tak ke down kalau tak boleh solve defects tu sebab issue2 remeh2 (e.g. kenot access the page).

Anyway, yesterday I was off sick for half a day. Around lunch hour got back home, eat my sandwich, down the medicine, then kemas-kemas sikit dapur yang macam tongkang pecah, do some laundry ( unfortch I love buying clothes that needs hand washing) dan gosok baju while watching SATC. Gile productive time MC. Cuba weekend, mesti nak comatose atas sofa. The cats pon nampak je I balik terus meluru masuk rumah untuk lounging di atas sofa.

It does feel good taking a sick day off, considering for this year, I had not taken an MC yet. I am rarely sick enough for an MC usually. If I do get sick, tu macam dah nak kena hospitalized dah tuh.

By the way I found my cloche hat, Yipeee! Tapi kat mana aku nak pakai topi ituuuu. Ini nak buat overseas trip ni. Tak ke gatal nak gi overseas semata-mata nak justify nak pakai topi.

Oklah. Kembali debugging.

7 comments:

Anasfadilah said...

cloche hat adalah sangat comel dan bergaya vintage

Dils said...

kaaannnnn.... sungguh comel. Dan vintage-like. Terasa sungguh French chic bile pakai.

FrH said...

hahaha tak kisah laa yg penting dpt pakai cloche. bile lg mahu pakai kan?

time MC mmg cam gitu .. same goes to me! haha.

Dils said...

Ah betul. Pakai melahuk2 dalam rumah pon boleh.

Time cuti and tadek orang kat rumah kut. So macam semangat sikit nak berkerja.

mommy nazeef said...

huh...dah name pompuan...time ade mc pon kene wat keje umah kan?klu camtu, lagi baik dok tdo kat surau opis..hahaha

Dils said...

Hahaha.. opis ni nye surau kecik woo. Kalo tido maw ade tadek ruang org nk sembahyang. Kalo bole balik, balik je la kan. Slalunye kalo balik rumah je mesti rase sihat. Hahaha.

Kasapsky said...

petanda tu.. p/s: jgn tdo kat surau, nanti berdengkur 1 surau dgr... ahaks. Karang xpasal2 jalan handbag letak kat muke....

Disqus for Dils Stop