Wednesday, September 04, 2013

Lif

Peristiwa no 1

Aku tekan atas. Ade 2 orang awek tekan bawah. Lif pintu ke bawah pon bukak. 2 awek tidak sedar. I panggil and tunjuk die lif dah bukak. Die orang pandang aku side eyed je macam I ni amacik yang tak layak dipandang bebetul and geleng-geleng indifferently dan continue berbual. I pon indifferently senyap je la tunggu my lif. Lif pintu ke bawah tadi nak tutup. 2 orang awek tadi baru sedar. Terus kecoh berlari arah lif dan cuba buka pintu lif yang nak tutup tu guna 2 tangan!! OMG!! So bahaya!! Aku tengok je....  Nasib baik bukak lif tu, kalau katup dengan tangan2 die orang sekali. Tak ke menyusahkan aku yang nak lunch. 

* tu la aku panggil ko buat kerek...bukannye aku suke2 nak berkenalan ngan korang ok*


Peristiwa no 2

Nak masuk lif. Dalam lif ade seorang jejaka metrosexual yang handsome. Die tekan pintu tu tutup sebab cepat gile pintu tutup -_- . Aku pon... "Fine ..aku taknak naik pon. Muka je handsome tapi kerek". Sekali tengah duduk dalam ofis... tengok jejaka tu jalan tepi.... hahahaha.. satu ofis yeee. 



Ni dedua peristiwa lif semua dalam masa lunchtime tadi. Ade moral of the story ke? 

No comments:

Disqus for Dils Stop