Friday, May 18, 2012

Super malas pikir title

I almost typed titties up there. If you played Scramble with Friends with me, tit and tits are also the words I frequently added, sebab senang nak ingat. Haha. 

Husband is coming back tomorrow. Die sedikit merajuk sebab I malas amik die kat airport. Tapi last time I amik die, I turned up in a ladang kelapa sawit punye estet ok. My navigational skills is that bad ( nasib baik my brief stint in pengakap tadek test kena baca map ), that even the jalan ke KLIA pon I boleh fail. And I was using GPS! GPS suruh masuk ladang tu (tuding jari ke arah GPS). Nasib baik bukan tengah malam! Kalau time I amik die pukul 12 tgh malam, mesti aku dah stop kereta, nangis kejab dan sambung drive balik. Tu pon sekejab je nangisnye, sebab takut mende lain tumpang. LOL. 

This time sebab, immediately after he arrived here we planned to head back to JB, I asked him to take a taxi to my home. Got lots of chores to settle also before going back, so lagi senang for both. 

Can't wait to get back to JB for makan!! I nak yong taufu! Dan ABC cekelat and tauhu bakar at pasar malam Larkin. Die bakar tauhu tu sampaii layuuu which is just the way I like it sebab I don't like the taste of tauhu. Mende2 lain tu adalah optional. Seperti pergi ke JPO untuk membeli wallet baru. Wallet lama sudah kokak. So now I am wearing my faux Anna Sui wallet bought in Vietnam. Faux wallet lagi tahan dari original wallet ni camne ni. 

Next week also is my 28th week checkup which I am excited for because my husband is coming with me. I can't believe whenever I saw the countdown on the BabyCenter that I now have 2 digits instead of 3 digits to go. So fast I felt like I am hardly ready at all. 

Heh. Kesian husband who have to go to great length to lessen the car odor so I can comfortably be in the car. There is a certain smell in his car that I can't tahan. I can't describe it, he can't smell it but he suspected it was an old Ambi Pur left in his car too long. Walaupon sekarang dah jarang muntah2, if whenever I have to enter his car the feeling to vomit is overwhelming. Sungguh la weh aku tak tahan. Every time I drove his car nowadays, aku pastkan aku ade lollipop to suck in nak counter rase nak muntah tu. 

Pagi ni tengok kucing gemok tergolek2 tidur tepi I rase a bit sad sikit that I may not be able to manjakan die macam sekarang in a few months time. Hehe. Kucing gemok sangat manja, ikut I gi mana, kul 11 sibuk nak masuk bilik untuk tidur. Aku ade kucing untuk remindkan aku untuk tidur kalau die nampak tuan die masih melagha depan komputer. Makan nak me beside her, stroke2 die sikit. Penat layan. At the very least ade Bobby, she got peneman la macam 2 malam lepas, she does not want to sleep with me, opting instead to go at the back of the house ( kandang kucing ) untuk main-main dengan Bobby. 

Maybe all will be well. 

Kita end post dengan gamba. 



Woke up one morning to find her sleeping sambil jadikan my spek as bantal peluk. 



4 comments:

lini said...

huh mesti kucing ko tu adore gile tuan dia, asal dpt spek pn jadilah..huhu kelakar sweet gile...

Dils said...

Kurap mmg very sweet.

♥ Izzy ♥ said...

Sian. Tak dapat peluk kau, dapat peluk spek pun jadik. 

dils said...

Ade je percubaan nak menempel tepi badan, tapi kenkadang kena lenyek. Safe lagi di sebalik bantal peluk. 

Disqus for Dils Stop