Tuesday, October 22, 2013

Fasha & Puteh

Both died this month, Fasha 12 Oct, Puteh 22nd Oct which is today (ops.. I meant on this month, Oct, they died on 2011). I miss them.

I don't often think of Puteh because simply we had him for only a few months. But he was the sweetest cat. Rase takde langsung sesalan la bela die.

Wahh.. kete kuningkuuu. Rindu jugakk kereta ni.


Haa tu antara one of the earliest pic I took of him. Time ni die stray lagi. Suke datang depan rumah mintak makan. Lawa. I always had a soft spot for cat yang ala2 kucing siam ni. Mata biru. Macam my old cat kat Kelantan dulu.


I love Fasha fur. Susah taw nak cari tabby yang macam ni.

Masa Puteh tengah makan tu kat gambar atas tu, Fasha duk la perhati die dari sliding door. Haha. Biasala kan kucing-kucing ni territorial. Mula-mula Fasha paling emoism. Pastu jadi kawan. Main tangkap lipas sama-sama. Sekarang ni Gollywolly la champion tangkap lipas utama di rumah ganti Fasha. Kurap tak boleh pakai.. die nampak lipas, main-main kejab, pastu lapar datang miau-miau suh bagi wet food. Lipas tu lari balik.

Saje je post ni. Post kenangan. I missed my dearly departed cats and this is the way I remembered them after they passed on.

No comments:

Disqus for Dils Stop