Monday, July 16, 2012

Tuan punye blog asyik tak sihat je

Tak sihat sikit je. Alhamdulillah tak serius. Baru baik demam, pastu malam tadi instead of bukak aircond, I turned the heat function on.

Gile kepanasan, asyik terbangun setiap 2 jam rase nak bunuh orang. Lepas solat subuh baru perasan, so turn back the cold air on, dan baru boleh tidur dengan nyenyak.

Nanti laaaa.... (tapi bukan ade ape untuk diupdate)

3 comments:

Kak Aidah said...

Ni macam kes akak je nih. Akak pun selalu gak terbukak sauna kat bilik sendiri. Dah meraba dalam gelap, macam tulah akibatnya. Memang berpeluh2. Gerammm je kan.  

dils said...

haha.. tu la. Ni pon dah kali keberapa berlaku. Kenkadang konpius je, kenapa panas sangat. Kucing pon lari tanak tidur atas katil time tu. 

dils said...

haha.. tu la. Ni pon dah kali keberapa berlaku. Kenkadang konpius je, kenapa panas sangat. Kucing pon lari tanak tidur atas katil time tu. 

Disqus for Dils Stop