Wednesday, April 03, 2013

Aziz is 8 months today!

Budak nakal yang nowadays semua mende nak masuk mulut. He had almost eaten 2 of keyboard keys. Manage to pry out a receipt from his mouth recently.
Oh and he boleh merangkak dgn cara yang betul tapi totally cartoonish way 
Ape lagi... mummy die tak ingat sebab bz gilos ni. Which is why I have not been updating about the cats sebab the cats need moar pics in blog.
Back to work bebehhhh.

6 comments:

frH said...

HAHAHAHHA syabasssss ajis dah makan keyboard haha ..


ajis dah photostat sam dah ni .. hehe.

nai said...

ajis da mcm muka bapak dia..
rambut ajis comel la

yam said...

oo ajis leh geng areef yg kaki ngutip ni.geramkn..sume menda nk msk mulut.hehe..comel ajis..muka sgt chinese look la!

dils said...

haha. Memang pon selalu je kena tgk ape die masuk dalam mulut.

dils said...

rambut n mata sama macam bapak die. Dahi kerut2 pon ye

dils said...

cepat wooo die umpil keyboard tu

Disqus for Dils Stop